luni, 23 noiembrie 2009

SUPERTALENTE: Trupa FAM

FAM inseamna de fapt:
ALEX MUSAT (ch, voce) - 14 ani
MIHAI ILIESIU(bas) - 14 ani
FLAVIUS HOSU(tobe) - 9 ani
Trupa FAM, reuseste la varsta lor sa cuprinda urmatoarele caracteristici: supertalent, tehnica uimitoare si atitudine. Va las sa ascultati o selectie din primul lor album ce va fi editat anul viitor, in 2010. Vreau sa multumesc unui prieten, Viorel Morarescu, pentru ca el mi i-a "prezentat", nu chiar face2face, dar mi-a prezentat muzica FAM. Astept pareri despre acesti copiii minunati, talentati si cum vreti voi sa ii mai numiti. Pe mine de la prima filmare vazuta cu ei m-au uimit.


FAM - Voodoo Chile - live CoverClub Fagaras
Asculta mai multe audio Muzica

2 comentarii:

  1. Eu i-am ascultat aseara in concert, la Byron.Sunt intr-adevar, niste copii extraordinari si cu mult talent.Mi-au placut tare mult.Si astept sa-i mai ascult cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceea ce se intampla acum cu FAM s-a intamplat (se intampla) si cu CHROMATIC GROUP..si nu numai ,anume..NEMEDIATIZAREA ! TVR-ul,mai exact emisiunile lui DORU IONESCU au distrus orice scara a valorilor prezentand in general( cu prea putine exceptii} artisti de categoriile 3-4 din trecut ,prezent ..! Asteptam la TVR ,echipe de profesionisti nu de ACTORI si STATISTI care isi mediatizeaza propriile gasti de prieteni..etc! Printre exceptii se numara emisiunile d-lui Moculescu si cele ale lui Florian Lungu - M.Godoroja !

    RăspundețiȘtergere