luni, 14 ianuarie 2019

Rares and Joshua - Aș vrea (Unplugged)

Am avut o pauză destul de lungă în mediul acesta online, blogging. Ar fi multe de zis, multe de povestit dar să trecem la treabă, fiindcă pentru asta suntem aici. Au comis-o din nou baieții! Este vorba despre Rares & Joshua care au adus puțină melancolie în viața ascultătorilor, în viața fanilor care i-au susținut și care îi susțin în continuare, prin piesa "Aș vrea". Pentru a ocoli orice confuzie, "Aș vrea" a fost lansată cu ceva ani în urma de Joshua, perioadă când a activat în proiectul In-Tens din care făcea parte și Loredana Gorcea.
Ca un refresh melancolic, o dragoste neîmplinită sau chiar un semn de mulțumire pentru fanii proiectului Rares & Joshua, "Aș vrea" unplugged se bucură de o popularitate plăcută pe YouTube și Facebook cu un lyric video protagonistă fiind o artistă aflată la începutul carierei pe numele ei TTina (fata cu chitara), adunând într-un timp scurt peste 25k de vizualizări and counting.
Pentru cei care nu știu exact despre ce este vorba, colaborarea pentru noul proiect Rares & Joshua a început în toamna anului 2009 cu Flames of Summer. Anul 2010 le aduce baieților în componență încă un mușchetar, Dj Fish împreună cu care au lansat "Your Love". Anul 2010 a fost un an ambițios pentru cei trei, respectiv Rares, Joshua & Dj Fish pentru că proiectul s-a calificat în finala concursului "Hunt for Bass" cu piesa "Take Me With You" care a fost lansată la patru case de discuri și a urcat până pe poziția 5 in Top Charts 40 Italo Dance. La sfârșitul aceluiași an baieții au lansat și un videoclip al piesei "Take me With You".
În 2011 Rares & Joshua pornesc în forță într-o nouă colaborare cu Andu Angelo la piesa "I just Want You". În 2012 în aceeași formulă se lansează "Fly With You", melodie ce se bucură de o popularitate enormă în topurile radiourilor din Europa și Asia.
De-al lungul anilor, Rares & Joshua au fost invitați la mai multe festivaluri și cluburi din țară și de peste hotare. În prezent băieții lucrează și se pregătesc pentru noul album dar și colaborează cu artiști din Romania și străinătate.
Vorba multă....știți voi mai departe. Hai că mai jos am pus și piesa. O găsiți pe YouTube, pe Facebook pe pagina lor oficială Rares and Joshua, o găsiți aici. Ce să mai...like, share etc. și pe curând.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu