marți, 12 februarie 2019

14 februarie este aproape

14 februarie sau ziua cand Cupidon isi face de cap. Daca sagetile dragostei nimeresc bine sau nu este planul doi, dar in prim plan avem flori, bomboane, cadouri extravagante, cine romantice si bineinteles, ce este mai important, un playlist cu cantece romantice.
Scotocind si intorcand internetul pe dos, am gasit pe officialcharts.com un Top 20 cele mai vandute balade sau cantece romantice din UK, deci da, din pacate nu il avem pe Guta! 
Oricum, pentru cei interesati sa croseteze un playlist bestial pentru o noapte pe masura sau cei pe care inspiratia i-a dat pe spate si nu isi gasesc cuvintele hai sa vedem ce avem in acest top.
Anul 1994 categoric a apartinut trupei scotiene Wet Wet Wet cu hitul Love is all Around, piesa care a poposit pe pozitia 1 timp de 15 saptamani. Cei care nu stiti, piesa este un cover al trupei The Troggs din 1967, piesa originala atingand doar pozitia 5 in top. Varianta Wet Wet Wet a inregistra un numar enorm de mare la vanzare, 1,9 milioane de copii.
1. Love is all Around - Wet Wet Wet



Hai ca avem un inceput bun pana acum. Urmatoarea piesa sau urmatorul hit este vechi, cinci decenii, a ajuns Number 1 in topuri pentru 4 artisti diferiti iar sentimentalistii nu se pot satura de ea. S-au vandut peste 1.87 milioane de copii.
2. Unchained Melody - Robson and Jerome


Daca ajungeti la piesa a treia din playlist este bine. Totusi nu incercati sa va transformati intr-un Robin Hood veritabil. Daca fata a ramas pana acum cu voi, nu exista indoiala ca serviti micul-dejun impreuna. Hai ca am scapat pasarea din gura, Robin Hood sau Kevin Costner, acest Print al Hotilor inregistreaza un record pe pozitia 1. Ma rog, balada clasica semnata de Bryan Adams si care este coloana sonora a acestui film inregistreaza 16 saptamani stationare pe locul 1 si s-au inregistrat peste 1.86 milioane de vanzari. Domnilor, este timpul sa faceti o declaratie
3. (Everything I do) I do it for You - Bryan Adams


Evergreen interpretat de castigatorul Will Young din 2002 este de fapt un cover al trupei Westlife. Anything is Possible este o piesa noua in colaborare cu Cathy Dennis care a mai colaborat la randul ei la piesa Toxic a artistei Britney Spears si Can't Get You Out of My Head a lui Kylie Minogue. In prima saptamana de la lansare a inregistrat o vanzare de 1.1 milioane de copii iar astazi are o inregistrare de peste 1.79 milioane de copii.
4. Anything is Possible/Evergeen - Will Young




Urmatorul hit este tot un cover, de data aceasta apartinand solistei Dolly Parton care nu a ajuns sa se califice in Top UK. Pe de alta parte, The Bodyguard si Whitney Houston au fost cei care au adus piesa pe culmile inalte ale topurilor si vanzari de peste 1.65 milioane de copii.
5. I Will Always Love You - Whitney Houston


Cred ca v-am oferit suficiente informatii pentru acest top 20. Mai jos gasiti si restul hiturilor din acest top 20. Va sfatuiesc sa faceti un playlist pe spotify, youtube sau orice dispozitiv aveti pentru noaptea magica a dragostei, 14 februarie si sa sperati ca sagetile lui Cupidon au nimerit bine. Un Valentines Day plin de dragoste va doresc, frumos si linistit.
P.S. Share, comment sau Like...Toate bune!
6.My Heart Will Go On - Celine Dion


7.The Power of Love - Jennifer Rush


8.Think Twice - Celine Dion


9. Unchained Melody - Gareth Gates


10. Just The Way You Are (Amazing) - Bruno Mars


11.All of Me - John Legend


12. Thinking out Loud - Ed Sheeran


13. Angels - Robbie Williams


14. I Don't Want to Miss a Thing - Aerosmith


15. Chasing Cars - Snow Patrol


16. Don't Give Up On Us - David Soul


17. No Matter What - Boyzone


18. 2 Become 1 - Spice Girls


19. Back for Good - Take That


20. Bleeding Love - Leona Lewis


The material published on this website is intended for general information only. The music video content on this website is protected by copyright and I don't own the copyright for any of the music videos above.
Sursa: YouTube.com
officialcharts.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu